Verbouwing

Verbouwing


Begin 2019 is ‘t Gat van Nederland begonnen met een grootse verbouwing. Niet alleen het totale interieur wordt vernieuwd, maar ook zullen we worden geschakeld aan eetcafé ‘t Havengat. Dit zorgt voor een grotere capaciteit voor beide locaties en vele mogelijkheden. Samen zullen wij bouwen aan een mooie en gezellige toekomst!

Wij houden jullie via onze site en social media op de hoogte van onze verbouwing die medio april zal worden afgerond. Hopelijk zijn jullie net als ons heel benieuwd naar het eindresultaat. Tot voor nu ondervinden wij beneden nog geen hinder van de bouwwerkzaamheden. Dus wij zijn open op de dagen zoals jullie van ons gewend zijn.

Wij verwelkomen jullie graag!

Fase 1

Begin 2019 is er begonnen met het slopen van de kleine bar boven. Door een strakke planning en vakmanschap werd deze fase begin september afgerond. En het resultaat mag er zijn.

Hier vind je een kleine sfeerimpressie.

Fase 2

Na kermis is er begonnen aan fase 2. De grote bar boven is gesloopt en evenals fase 1 is ook het hele interieur gestript. Hier wordt nog hard gewerkt om alles midden 2020 af te kunnen ronden.

Hier vind je een kleine sfeerimpressie.

Fase 3

Inmiddels is er ook gestart aan fase 3. Dit is het slopen van de buitenmuren, kelder en deels verdiepingsvloeren. Een slopende maar belangrijke fase, het resultaat zal ervoor zorgen dat wij beide locaties door middel van een doorbraak aan elkaar kunnen schakelen. Begin december ging letterlijk het dak eraf. Verder zijn alle vakmensen hard aan het werk aan het interieur aan de bovenverdieping.

Hier vind je een kleine sfeerimpressie.