zondag 11 augustus

Baila Reggaeton | Freddy Moreira x Adrian Noble

aanvang: 14.00 uur

Zondag 11 augustus openen wij de 3e week groots met ons gloednieuwe event: ” Baila Reggaeton ” Met optredens van DJ Freddy Moreira, Adrian Noble en MOVE BROTHERS zal ’t Gat op z’n grondvesten schudden met de beste Reggeaton, Moombathon, Latin en Bubbling!

********** Gratis toegang! *********

| Freddy Moreira |

Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status dankzij verschillende extreem goede mixtapes en zijn explosieve liveshows.

Als een artiest met een groeiende internationale status toert Freddy voortdurend door Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Zijn tracks worden ondersteund door Major Lazer, Hardwell, Mad Decent en vele andere grote namen uit de industrie!

Check hier de laatste mixtape van Feddy Moreira:

https://soundcloud.com/djfreddymoreira/freddy-moreira-mixtape-9-flight-to-the-beach

| Adrian Noble |

David ‘Adriaan’ Keesom, beter bekend als Adrian Noble, startte in mei 2016 en was vastbesloten om zijn DJ-carrière naar een heel ander niveau te tillen. Hij combineerde zijn liefde voor muziek en zijn kennis van DJ’ing om zijn eigen wekelijkse reeks mixtapes op YouTube te maken: Noble Sessions. En met succes!

Op dit moment hebben zijn mixen een totaal van meer dan 8.000.000 views bereikt met meer dan 50.000.000 minuten luisterafstand van fans over de hele wereld. Het aantal abonnees op zijn kanaal is enorm gegroeid tot meer dan 60.000 mensen uit alle continenten, allemaal kijkend naar video’s opgenomen in zijn eigen ‘studio’: zijn slaapkamer.
Dat is echter niet de enige plaats waar Adrian Noble zijn publiek entertaint.

Adrian Noble treedt op in verschillende grote clubs en festivals in vele landen, hij is op weg naar de top. Adrian Noble staat bekend om zijn diverse en energieke sets, waaronder de genres waar hij het meest van houdt: moombahton, afro house en rap in combinatie met elektronische house, en hier en daar wat hardstyle. Met deze ingrediënten weet je gewoon dat je de tijd van je leven zult hebben!

Check hier het Youtube kanaal van Adrian Noble:

https://www.youtube.com/channel/UCj4btEyE5v-R8BmdxGnw41w